Оказва се, че руският президент крие страшна лична тайна.  Биологичните родители

...
Оказва се, че руският президент крие страшна лична тайна. 
Биологичните родители
Коментари Харесай

Смразяващата лична тайна на Владимир Путин

Оказва се, че съветският президент крие страшна персонална загадка. 

Биологичните родители на Владимир Путин, са лека жена и незает алкохолик от гр. Очер в Пермска област. Няколко години по-късно той бива осиновен от отдалечен роднина, който е потомствен чиновник в Комитет за Държавна сигурност (на СССР) в Ленинград.

Истинската му майка не е Мария Ивановна Путина (Шеломова), родена през 1911 година, а 15 години по-младата Вера Николаевна Путина. В формалната му биография е посочено, че родителите му са издъхнали години, преди да стане президент. Когато той се ражда, те са трансферирали 40-годишна възраст. Предишните им синове Алберт и Виктор се появяват много по-рано – през 30-те години, само че умират на напълно невръстна възраст.

Неслучайно първите 12 години от живота на съветския президент са забулени в безмълвие. По думите на биологичната му майка Вера, която прекарва огромна част от живота си в с. Метехи на към 18 км. източно от Гори, Грузия, негов татко е Платон Привалов, който има връзка с нея, до момента в който е женен за друга жена.  

Когато Вера Путина забременява, тя не знае, че обичаният й Платон Привалов е женен с деца. Той не желае бракоразвод, раздялата е неизбежна, а за аборт е късно. Като извънбрачно дете Владимир носи семейството на майка си, получава и нейното поданство - грузинско.

По-късно Вера Путина се омъжва за грузинския боен Георги Осепахвили, само че той не желае към този момент съвсем 8-годишния й наследник Вова. 
Поради тази причина през декември 1960 година, той бива изпратен на баба му и дядо му по майчина линия. Те му намират приемно семейство, което го отглежда. Осиновителите техни далечни родственици. 

Биологичната майка на Путин, както и началната му учителка са застрашени да мълчат. Вера Путина на вятъра предлага да направи ДНК разбор, а двама проверяващи публицисти от съветски и италиански генезис, заели се с разяснение на обстановката, намират гибелта си при мистериозни условия. 

През 1960 година, той бива записан в трети, вместо в първи клас в Ленинград. От боязън, че няма да може да се оправи, защото до тогава е учил в селско учебно заведение, годината му на раждане е изменена на 1952 г. 

Косвени доказателства удостоверяват освен сложното му детство, а и произхода му. Така да вземем за пример, когато се записва в Института на Комитет за Държавна сигурност (на СССР), където използването на същински имена е безусловно неразрешена, той употребява псевдонима Платов – името на личния му татко.

Факт е, че убийствените репресии против неуместните хора се трансформират в всекидневно събитие след идването на Путин на власт. Вероятно си спомняте за убийствата на съперниците му Анна Политковская и Александър Литвиненко. 
Ненапразно споделят, че всеки народ си заслужава управниците.
Източник: Уикенд 
 



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР